Suomalainen ruoka riskiä vailla : BSE Suomen elintarviketuotannon näkökulmasta
Finna-arvio
Suomalainen ruoka riskiä vailla : BSE Suomen elintarviketuotannon näkökulmasta
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Sisällys: Esipuhe / Ilmo Massa & Riikka Paloniemi (s. 54). BSE-kriisin taustaa / Anu Lillunen (s. 55-58). BSE-taudin syitä / Suvi Salmela & Paula Schönach (s. 59-65). Tieteen rooli BSE-kriisissä / Nina Furstenborg & Miia Tähtinen (s. 66-73). Suomi BSE-riskiä vailla? / Virpi Komulainen (s. 73-80). BSE-tauti Suomessa / Kati Komulainen (s. 81-85). BSE-kriisin seuraukset / Miika Heikkonen (s. 85-88). Ruoan ja ruoantuotannon riskien vähentäminen BSE-kriisin valossa / Anu Lillunen (s. 88-108). |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | toim. Ilmo Massa & Riikka Paloniemi |