Haku

Tietoa Finnasta

Finnalla löydät Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston aineistot samalla haulla. Finna-tiedonhakupalvelussa voit hakea kirjaston painettuja ja sähköisiä aineistoja.

Palvelussa voit etsiä aineistoa tietystä aiheesta kuten kirjaston kirjoja, opinnäytteitä, tutkimuksia, artikkeleita ja verkkojulkaisuja. Lisäksi palvelussa voit kirjautumalla uusia lainoja, varata kirjoja, tallentaa tiedonhakuja ja viedä teosten tietoja muihin verkkopalveluihin.

Useisiin verkkoaineistoihin pääseminen edellyttää SAMK-tunnusta.

SAMKin Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Kansallinen Finna tarjoaa useiden suomalaisten kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineiston.

Verkkopalvelu on toteutettu ja sitä kehitetään Kansalliskirjastossa ja paikallisissa kirjastoissa, museoissa ja arkistoissa. Finna on rakennettu VuFindin ja muiden avoimen lähdekoodin ohjelmistojen pohjalta. SAMKin kirjasto ylläpitää oman Finnansa käyttöliittymää. Finna on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta (KDK). Lisätietoa KDK-hankkeesta ja Finnasta on hankkeen verkkosivuilla osoitteessa www.kdk.fi.