Lunta tupaan
Finna-arvio
Lunta tupaan
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Joulumenu viineineen: Kalalautanen (mummonkurkkua, savusiikaa ja mätiä, sillijäädyke, jääkellarinlohta ja roseepippurikastiketta, sveitsiläinen peruna), Jansz Premium Cuvée Brut, Mud House Marlborough Sauvignon Blanc; Kaljamaltailla maustettu porsaanfilee, aprikoosipyree, mallaskastike, uunipunajuuri ja hunajatuorejuusto, Bellingham The Bernard Series Old Vine Chenin Blanc, Destinations Yarra Valley Pinot Noir; Suklaatryffelillä täytetyt joulupäärynät ja timjami-mantelikeksi, Don David Torrontes Late Harvest, Casa De La Ermita Dulce Monastrell; Joulutryffelit, tikkunekut, jouluglögi, Sardane Banyuls Grand Cru. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | Elina Johansson ; reseptit: Arto Rastas ; viinit: Antti Rinta-Huumo |