Viisi juhlaa
Finna-arvio
Viisi juhlaa
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Menyy: Neljäs adventti: Aladobi karitsankielestä ja pikkelöityjä juureksia, Lagar de Costa Albarino 2007, Pouilly-Fumé la Forge 2007; Jouluaatto: Täytettyä kalkkunan rintaa, sipuleita ja oriental-riisiä, Cabreo La Pietra Chardonnay 2005, Ladoix Clos des Chagnots 2005; Tapaninpäivä: Kylmäsavusilakkaa, rabiolajuustoa ja muikun mätiä, Ridgevies Merret Cavendish, Blondel Brut Carte d'Or; Uusivuosi: Karpalosorbetti & votkahyytelö & kinuski & hunajakenno, Three Bridges Golden Mist Botrytis 2005, Blandy's 10 year old Rich Malmsey; Loppiainen: Hiillostettua meritaimenta, punajuuripyreetä ja fenkolia, Trimbach Riesling Réserve 2006, Auxey-Duresses Vielles Vignes 2007. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | reseptit: Kari Aihinen ; viinit: Pekka Koiranen |