Olutta kaksin käsin
Finna-arvio
Olutta kaksin käsin
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Ruokatoimittaja, olutharrastaja Mariaana Nelimarkka ja keittiömestari Sasu Laukkonen valitsevat suosikkioluensa ruoka-annosten kumppaneiksi. Lohi, lisäkkeet (siitakesienet, kurkku) ja olutusuositukset Weizenguss ja Asahi Super Dry; Kampasimpukat, parsatto, parsat, hapankerma ja siiderisuositukset Ecusson Grande Cidre Brut B10 ja Aspall Classic Organic Suffolk Cydre; Karitsa, kastike, karamellisoidut sipulit, haudutettu keltasipuli, haudutettu punasipuli ja olutsuositukset Stadin panimo American Brown Ale ja König Ludwig Dunkel; Suklaa, rapea mallas, rosmariinijäätelö ja olutsuositukset Brooklyn Brewery Black Chocolate Stout ja Laitilan Kievari mämmi 2012. Oluelle : Viini-lehden olutliite 2012, s. 12-17. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | Elisa Johansson ; reseptit: Sasu Laukkonen |