Hitaasti hyvää
Finna-arvio
Hitaasti hyvää
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Menyy: Vasikan osso buco, Langhe Nebbiolo 2005, Dolcetto d'Alba Lodoli 2007; Uunissa paahdettua karitsanlapaa ja pehmeää polentaa, Langhe Nebbiolo 2005, Dolcetto d'Alba Lodoli; Uunissa paahdettua kalkkunanrintaa ja pähkinä-fenkolisalaattia, Calaveras Country Reserve Chardonnay 2006, Lost Block Pinot Noir 2006; Grillattua naudan entrecôtea ja perunafondant, Château Gressier Grand Poujeaux 2005, Finca Sobreño 2004; Kotimainen talouskyljys ja punakaali-slaw, Langhe Nebbiolo 2005, Dolcetto d'Alba Lodoli 2007. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | reseptit: Kari Aihinen ; viinit: Pekka Koiranen |