Metsän sarvipäät
Finna-arvio
Metsän sarvipäät
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Menyy: Poron osso buco 'confit' ja punajuuricouscous, Firesteed Oregon Pinot Noir 2007, Vignamaccio Chianti Classico 2006; Hirvitartar ja 'Sauce gribiche', Domaene Gobelsburg Riesling 2008, Crémant d'Alsace Chardonnay Brut 2007; Heartbreaker from Salla, Les Crêtes Vigne la Tour Pinot Noir 2007, Sancerre La Cresle 2006; Poron kare, ryppyperunat ja mojo-kastike, Vila Santa Syrah 2008, St. Joseph Les Chaillés 2005; Hirviburger 'SF' ja tattipaperia, Moulin A-Vent 2007, Cascione Rive Barbera d'Asti 2007. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | reseptit: Kari Aihinen ; viinit: Pekka Koiranen |