Syöttö itään
Finna-arvio
Syöttö itään
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Menyy: Keltajuuricarpaccio ja salaatti valkoisesta parsasta ja bimistä, Palandri Estate Sauvingon Blanc, Pouilly-Fumé de Ladoucette; Ahvenceviche lasissa ja paprikavaahto, Tarapacá Sauvingon Blanc Chardonnay Viognier, Riesling Grand Cru Muenchberg; Paahdettua piikkikampelaa, soijasiitakkeita, amaranttia ja mustaa aiolia, Michel Picard Mercurey Blanc, Ironstone Vineyards Calaveras Country Reserve Chardonnay; Tuorejuustomoussea, karamellisoitua veriappelsiinia ja friteerattua basilikaa, Muscat de Rivesaltes Gérard Bertrand, Kerpen Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese; Hedelmäistä granolaa ja jogurttisorbettia, Château Monbazillac ja Cugnexio Moscato d'Asti. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | reseptit: Kari Aihinen ; viinit: Pekka Koiranen |