Chocolat, mon amour : Belgiassa suklaamestarit tietävät, miten syntyy maailman paras täytekonvehti : mutta miltä se maistuu?
Finna-arvio
Chocolat, mon amour : Belgiassa suklaamestarit tietävät, miten syntyy maailman paras täytekonvehti : mutta miltä se maistuu?
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Fazerin sininen: 'Se on suklaata' |
---|---|
Kieli |
suomi |
Huomautukset |
Suklaakonvehdit. Haastateltavina Mary Chocolatierin toimitusjohtaja Olivier Borgerhoff, Marcolinin Pierre Marcolini ja Nico Regout Margolini ja Saint-Aulayen konditorian suklaamestari Ryan Stevenson. Lisäksi: Fazerin sininen: 'Se on suklaata' (Ryan Stevenson arvioi Fazerin maitosuklaata SK:n pyynnöstä: 'Se on suklaata. En koskaan söisi tätä normaalioloissa. Mutta minä en olekaan tavallinen suklaansyöjä'). |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |