Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä
Finna rating
Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä
Saved in:
Language |
Finnish |
---|---|
Item Description |
Suomen proteiiniomavaraisuuden parantaminen kehittämällä alkutuotantoa ja proteiinituotantoa, tehostamalla ja monipuolistamalla kotimaisen proteiinin rehukäyttöä ja lisäämällä kotimaisen kasvisproteiinin käyttöä ihmisravintona. VTT:n ja Luonnonvarakeskuksen julkaisema raportti Tiekartta Suomen proteiiniomavaraisuuden parantamiseksi, http://www.vtt.fi/inf/pdf/visions/2015/V6.pdf. |
Series | Teema: Raaka-aineet, lisäaineet & ravitsemus |
Classification | |
Subjects/keywords | |
Additional Information | Anu Kaukovirta-Norja, Anna Leinonen, Mirja Mokkila, Nina Wessberg, Jarkko Niemi |