Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä
Finna-arvio
Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Suomen proteiiniomavaraisuuden parantaminen kehittämällä alkutuotantoa ja proteiinituotantoa, tehostamalla ja monipuolistamalla kotimaisen proteiinin rehukäyttöä ja lisäämällä kotimaisen kasvisproteiinin käyttöä ihmisravintona. VTT:n ja Luonnonvarakeskuksen julkaisema raportti Tiekartta Suomen proteiiniomavaraisuuden parantamiseksi, http://www.vtt.fi/inf/pdf/visions/2015/V6.pdf. |
Sarja | Teema: Raaka-aineet, lisäaineet & ravitsemus |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | Anu Kaukovirta-Norja, Anna Leinonen, Mirja Mokkila, Nina Wessberg, Jarkko Niemi |