Kersantti Pippuri : ärhäkkäästä mausteesta on tullut joka ruuan perusraaka-aine
Finna-arvio
Kersantti Pippuri : ärhäkkäästä mausteesta on tullut joka ruuan perusraaka-aine
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Pippuriperheen poika |
---|---|
Kieli |
suomi |
Huomautukset |
Ruokateemana pippuri. Kokit Peppi Aralehto ja Ari Ruoho antavat reseptejä, joissa on käytetty musta- tai valkopippuria: pippurista paahtopaistia, graavisiikaa ja mätikastiketta, madekeitto, pippuripihvi, pippuriananas, mustapippurisorbettia ja lakritsimoussea. Kokonaisuudessa lisäksi kirjoitus: Pippuriperheen poika / Veera Luoma-aho (s. 57; haastattelussa Markku Parhiala, joka vetää kolmannessa polvessa Helsingissä Hakaniemen kauppahallissa Siirtomaatavaraliike parhialaa). |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |