3 veistä ja kokki : kotikokille on tarjolla eksoottisiakin leikkuuvälineitä, mutta välttämättömiä ovat vain kokki-, vihannes- ja kalaveitsi
Finna rating
3 veistä ja kokki : kotikokille on tarjolla eksoottisiakin leikkuuvälineitä, mutta välttämättömiä ovat vain kokki-, vihannes- ja kalaveitsi
Saved in:
Language |
Finnish |
---|---|
Item Description |
Keittiössä käytettävien veitsien ominaisuuksia ja tyyppejä. Haastateltavana ravintolakoulu Perhon ruokatuotannon lehtori Akis Staboulis. Lisäksi: Japanilaispuukko toimii Tornissa (haastateltavana ravintola Tornin keittiöpäällikkö Mika Väätäinen). Sabatier on veitsien aatelia. Tietokulma: Taottu vai stanssattu?. |
Series | Koti & tyyli |
Classification | |
Subjects/keywords |