3 veistä ja kokki : kotikokille on tarjolla eksoottisiakin leikkuuvälineitä, mutta välttämättömiä ovat vain kokki-, vihannes- ja kalaveitsi
Finna-arvio
3 veistä ja kokki : kotikokille on tarjolla eksoottisiakin leikkuuvälineitä, mutta välttämättömiä ovat vain kokki-, vihannes- ja kalaveitsi
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Keittiössä käytettävien veitsien ominaisuuksia ja tyyppejä. Haastateltavana ravintolakoulu Perhon ruokatuotannon lehtori Akis Staboulis. Lisäksi: Japanilaispuukko toimii Tornissa (haastateltavana ravintola Tornin keittiöpäällikkö Mika Väätäinen). Sabatier on veitsien aatelia. Tietokulma: Taottu vai stanssattu?. |
Sarja | Koti & tyyli |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |