Margherita ei tursua täytteitä : italialaisen pizzaan riittävät usein tomaattikastike, juusto ja basilika
Finna-arvio
Margherita ei tursua täytteitä : italialaisen pizzaan riittävät usein tomaattikastike, juusto ja basilika
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Pakastealtaiden Pikku-Italia |
---|---|
Kieli |
suomi |
Huomautukset |
Haastattelussa italialaisia Suomessa asuvia pizzakokkeja (Fabrizio Velardi, Dario Alessi, Giuseppe Idone. Ohjeita yksinkertaisten italialaistyyppisten pizzojen tekemiseen. Lisäksi kirjoitukset: Pizzapöhö alkoi Yhdysvalloista / Anne Paljakka ; Kivi tekee pohjasta rapean / Katja Bäcksbacka. Sivulla D2 10 pakastepizzaa vertailussa ja kirjoitus Pakastealtaiden Pikku-Italia : suomalaiset syövät vuodessa yli 10 miljoonaa pakastepizzaa : HS testasi viiden merkin mozzarella- ja salamipizzat / Marko Hämäläinen, Tuomas Kokko. |
Sarja | Ruoka & juoma |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |