Herkkupastaa & slow foodia
Finna-arvio
Herkkupastaa & slow foodia
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Pastakastike viikon jokaiselle päivälle. Ruokaohjeet: pekoni-hernespagetti (spaghetti con pancetta e piselli), pennepastaa munakoiso-tomaattikastikkeessa (penne alla Norma), rapeilla leivänmuruilla ryyditetty orecchiette (orecchiette alla mollica), salviapestolla ja artisokalla viimeistellyt valmiit raviolit (ravioli con carciofi e pesto matto), sahramitagliatelle ja jättikatkarapu-sitruunakastike (tagliatelle con scampi al limone), perunagnocchit, tomaattikastike ja tuoremakkara (gnocchi con sugo di pomodoro e salsiccia), pitkään haudutettu jauhelihakastike (ragù alla bolognese). Juomasuosituksia. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | Outi Väisänen ; juomasuositukset: Terhi Oksanen-Alén |