Suosikkiohjeet kautta aikojen
Finna-arvio
Suosikkiohjeet kautta aikojen
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Glorian ruoka & viini -lehti 10 vuotta. Ruokaohjeet: hernesosekeitto (1999), tilliliha ja tillipesto (2000), mansikoilla täytetty tuulihattukranssi (2001), pekonilla ja vuohenjuustolla maustettu lohi ja punajuuriletut (2002), Mitterandin juhlaleipä (2003), Oopperakellarin silakat (2004), sardelli-kaprismarinoitu siika (2005), Jyrin marinoitu siika (2001), spaghetti ja punajuuripesto (2005), sienillä täytetty poronfilee, konjakkinen kahvikastike ja pekoni-parmesaanikohokkaat (2006), jäädytetty mokkamarenki (2006), tuplamarinoitu japanilainen possunfilee ja salsa verde -perunasalaatti (2006 ja 2007), sherryviinietikalla maustettu sipulipiirakka (2008). |
Sarja | Lukijoiden suosikit |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | koonnut Sanna Kekäläinen ja Sanna Maskulin ; juomasuositukset: Terhi Oksanen-Alén |