Oggi polenta, tänään polentaa!
Finna-arvio
Oggi polenta, tänään polentaa!
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Italista kolme vuotta sitten takaisin Suomeen muuttanut kirjailija ja kirjeenvaihtaja Eija Wager kertoo suhteestaan ruokaa ja valmistaan unelmaruokaansa, gorgonzolalla ja parmesaanilla maustettua vuoristopolentaa ystävilleen. Menu: Sitruksilla maustettu lämmin punaviini eli vin brulé; Antipasto-alkupalat (lardo, salamimakkara, oliivit); Kasviksia ja sitrus-öljykastike eli pinzimonia; Vuoristopolenta, lintupata eli spezzatino di pollo; Omenatorttu eli crostata di Mele; Viininä Dolcetta di Alba. |
Sarja | Unelmaruokani |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | Anna-Maija Tanttu ja Jyri Muttonen |