Osterilounas Rivolissa
Finna-arvio
Osterilounas Rivolissa
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Ravintoloitsijat Ragni Rissanen, Katri Hepolampi, Eila Kuurma ja Asta Nurmilaukas ja tuottaja, toimitusjohtaja Mikko Leisti lounaalla Rivolissa. Buffetin valittuja paloja: Kalaterriini ja yrtti-kermaviilikastiketta, talonpoikainen lihapatee; Minitartarpihvit, inkiväärimarinoidut härkäpavut, paholaisen taatelit, crudités; Haudutettua häränrintaa ja piparjuurikastiketta; Kelluvat saaret ja viinit Vilmart Grand d'Or 1999, Brocard Chablis Sainte Claire 2006, Burgáns Albariño 2006, Guigal Côtes-du Rhône Rouge 2003 ja Chassagne-Montrachet Rouge 2005. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |