Makea ja sen avec
Finna-arvio
Makea ja sen avec
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Joulun jälkiruoat ja juomasuositukset. Ruokaohjeet: Päärynächarlotta ja Coeur du Breuil -calvadospohjainen jälkiruokaviini (Anne Karttunen, Raija Kantanen ja Sari Parviainen Viiniseura Viinittäret, Kuopio); Masala chai brûlée ja Shui Xian oolong -tee (ravintola Savoyn hovimestari ja teesommelier Stefan Sjöholm): Neilikkaiset pähkinä-juustopikarit ja kenialainen kahvi (barista Milla Vainikainen); Aura Gold -sinihomejuusto ja Leffe Brune -olut, vanha gouda ja Innis Gunn Oak Aged Beer, vuohenjuusto ja Lindemans Kriek -olut (olutkouluttaja Mikko Salmi). |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |