Mestarigrillaajan opas
Finna-arvio
Mestarigrillaajan opas
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Asiantuntijana Atrian kehityspäällikkö Sami Hiltunen. Ruokaohjeet: appelsiinimarinoitu ja glaseerattu ankanrinta ja salvia-valkosipuliperunat, sinappi-rosmariinikuorrutettu grillattu lohi ja pekoni-perunavartaat, rosmariini-valkosipulimarinoitu naudan entrecôte, sardelli-kaprisvoi ja grillatut vihannekset, kokonaisena grillattu filee mediumina ja kypsänä, aidot hampurilaispihvit, punaviini-timjamimarinoitu karitsan kyljysrivi, lämmin papusalaatti, grillattua bataattia ja viherpippuriaiolia, gremolatalla täytetty porsaan ulkofilee ja kirkas perunasalaatti, satayalla täytetty broilerinfilee ja kylmä nuudelisalaatti, BBQ- eli barbeque-grillauskastike, jogurtti-minttumarinadi, kookos-limemarinadi, mausteinen sitruunaliemi, savu-valkosipulimarinadi, paahtopaprikakastike, hedelmäinen currykastike, kylmä chili-tomaattikastike, sitruunavoi, sisilialainen kasvishöystö eli caponata. Juomasuosituksia. |
Sarja | Ruoka & viinikoulu, osa 33: Grillaaminen |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |