Nyt saa ottaa rennosti!
Finna-arvio
Nyt saa ottaa rennosti!
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Toimituksen nyyttikestiperiaatteella rakennettu joulumenu: Alkujuoma: kirsikkakuohu; Kalapöytä: silakkaboquerones, graavattu puolukkasiika, verigreippilohi ja valkoinen joululeipä; Alkuruoat: kukkakaalikeitto, itämaiset lihapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa ja papu-kantarellisalaatti; Pääruoat: jouluhaukimureke, tatti-rosmariinimuusi, tervaoluessa muhinut sorsa, rosmariinimarinoitu lampaankarree ja sitrunainen parmesaanipolenta, punajuuri- ja porkkanatimbaalit, vihreä salaatti ja sitruunankuorivinaigrette; Juustot: brebiou, V.S.O.P. gouda ja gorgonzola dolce; Jälkiruoka: paahtovanukas. Viinisuosituksia. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | koonnut Outi Väisänen ; juomasuositukset: Samuil Angelov |