Kotibistro
Finna-arvio
Kotibistro
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Kesäisiä aterioita, lisäksi juomasuositukset. Reseptit: Pinaattikeitto ja luomumunat, Purjo-ahvenrullat ja perunasalaatti, Pasta gazpacho ja bufala-mozzarella, Teriyaki-possu ja kesäkasvikset, Raparperia ja mustapippuriparfait. Kesäisiä reseptejä, lisäksi juomasuositukset. Reseptit: Saaristolaislohileivät, tillimajoneesi, mummonkurkut ja munakokkeli, Metsäsienipannukakku, yrttijuusto ja sienipikkelsi, Olutmarinoitu grillipossu ja juuriselleri-perunasalaatti, Vegepaella muurikassa ja sahramiaioli, Marenkinen omena-kaurapuffet, Nopea minttusuklaapuffet. Reseptit: Munakoisorullat (involtini di melanzane), Savoijinkaalikääryleet ja kapris-rusinahillo, Katkaravuilla täytetyt sikurisalaatit, Osso buco ja risotto milanese (sahramilla ja mascarponella maustettu risotto), Crépes Suzette sekä veriappelsiinigranita ja veriappelsiinikastike. Reseptit: Lämmin neljän sipulin perunasalaatti, Paahdettu siika ja uunimunat, Puffed pizza à la salami, Paistettu naudanmaksa, parmesaanipolenta ja neitsytkastike, Marinoidut trooppiset hedelmät ja kookosjogurtti. Lisäksi juomasuositukset. Reseptit keväiselle juhla-aterialle: Jäähtyvässä liemessä kypsynyt lohi ja ruusukaalit, Rapea kardemumma-ankka, Bataattilinssit, Appelsiinihillo, Lempeä valkosipulikeitto, Kala-äyriäisvartaat, anisriisi ja vihreätee-fenkoliliemi, Halva-juustokakku ja seesamimango. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
Lisätiedot | Jouni Toivanen ; juomasuositukset: Samuil Angelov |