Johnnyn bistrosta Sofian luomubaariin
Finna-arvio
Johnnyn bistrosta Sofian luomubaariin
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Kolme työporukkaa kertoo, miksi he kokkaavat yhdessä työpaikalla ja mitä silloin on ruokalistalla. Vindirektin perjantaipalaverin lounas, jonka esittelee Jean-Francois Galtat: salaatti kanansydämistä ja -maksasta, 12 tuntia haudutettu lampaanlapa ja pancetta-porkkanaohratto, suklainen pähkinä-vadelmakakku. Markkinatoimiston Susanna Hillenbrandin ja Sofia Tingan palaverilounas: pinaattipestolla kuorrutettu uunilohi, kesäkurpitsakvinoa. Nvidia-insinööritoimiston Jussi Räsäsen ja Janne Hellstenin kokkaama lounas: chola eli intialainen tomaatti-kikhernekastike ja riisi, Phulka-leipä, mintturaita. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |