Laatua lähiöstä
Finna-arvio
Laatua lähiöstä
Tallennettuna:
Ulkoasu |
Kokoteksti netissä |
---|---|
Kieli |
suomi |
Huomautukset |
Helsingin Herttoniemessä sijaitseva Treffi Pub & Bistro lähti kehittämään konseptiaan tavanomaisesta lähiöravintolasta kohti laadukasta kortteliravintolaa. Palaute on ollut ylistävää. Haastattelussa keittiöpäällikkö Topi Keskisarja ja ravintoloitsija Andy Salomon. Lisäksi reseptit: Alkupalalankku: smörrebröd 2017, villisika, kurpitsa. TDB eli Treffin dessert burger (briossi, mascarponevaahto, suklaacookie). Pääruokalankku: churrasco, chimichurri, crispy chicken, savukylki-veloute, siikaa ja sydänsimpukoita. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |