Valkoisten liinojen ritarit
Finna-arvio
Valkoisten liinojen ritarit
Tallennettuna:
Ulkoasu |
Kokoteksti netissä |
---|---|
Kieli |
suomi |
Huomautukset |
Helsinkiläinen ravintola Vinkkeli haluaa ylläpitää vanhanajan ravintolaperinnettä. Haastattelussa ravintoloitsijat Antti Uusitalo, Olli Marttila ja Matti Vesikkala. Kaikki kolme ovat työskennelleet aiemmin legendaarisessa Savoy-ravintolassa. Reseptit: Mureaksi haudutettua iberico-possunniskaa ja romesco-muhennettuja valkopapuja, Grillattua vihreää parsaa, lämminsavulohi-röraa, sitruuna-creme fraichea ja sitruunahyytelöä, Valkosuklaajäädykettä, haudutettua raparperia ja raparperimarenkia. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |