Mausteilla vanhat reseptit uusiksi
Finna-arvio
Mausteilla vanhat reseptit uusiksi
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Aromi-lehden järjestämällä kurssilla kokeiltiin tuttujen ruokalajien maustamista totutusta poikkeavalla tavalla. Ruokaohjeet: omenainen kapinkummeliturska kanelikastikkeessa, paahdettu lohi ja saffron & tomato, wasabi & seesam lohipala, perinteinen kalakeitto sahramirouillen kera, ruisjauhoilla kuorrutetut lohikuutiot, nuudelikasviswok, klassinen lohi escabeche, limemaustetut omenalohkot, lämmin suklaakastike, chilinmakuinen suklaakakku, herkullinen hedelmäjälkiruoka, mango milk shake, paahdetut currypähkinät, paahdetut tandoorikasvikset ja paistettu halloumi, täytetty kasvistortillarulla, täytetyt lohinachot. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |