Nokka myötätuuleen
Finna-arvio
Nokka myötätuuleen
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Helsinkiläinen ravintola Nokka on koko olemassaolonsa ajan vannonut lähiruoan ja pientuottajien nimeen. Haastattelussa keittiöpäällikkö Ari Ruoho. Reseptit lähiruokamenuihin: haudutettua poronpotkaa, karpalokastiketta ja mustaa perunaa (Salla & Karjala); haukea ja kuningasrapua (Suomenlahti & Jäämeri); jätkänkynttilä suklaasta ja puolukasta, maitosuklaa-katajanmarjaleivos ja marinoituja puolukoita (Karjala & Pälkäne); Piipanojan kylmäsavukirjolohta ja tillikreemiä; paistettua Alhopakan ankanrintaa ja sakastilla maustettua Gåbbasgårdin härkäpapu-ankankoipihöystöä. |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |