Näin Suomi syö
Finna-arvio
Näin Suomi syö
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Artikkelikokonaisuus Suomen ruokakulttuurista ja ruokatrendeistä. Sisältö: Katso, mitä suuhusi laitat / Hanna Jensen (s. 28-31, ruokakorin täyttää Helsingin vuoden 2015 ruokavaikuttaja Samuli Karjula) ; Kasvikset käyvät kaupaksi / Katriina Ylönen (s. 32-36, työpaikkaruokala Ravintola Pääposti, haastateltavana mm. keittiömestari Juha Jyrkkä, ns. ruokabuumit) ; Makeutta maan alta / Hanna Jensen (s. 38-39, Ruoka-aarteet 1/3, juureksista haastateltavana ravintoloitsija Ilja Björs) ; Ehtaa kansallisruokaa / Katariina Ylönen (s. 40-41, Ruoka-aarteet 2/3, ruisleivästä haastateltavana viljojen prosessoinnin ja juurileivonnan asiantuntija Karin Autio) ; Luonnon omaa eliksiiriä / Katriina Ylönen (s. 42-43, Ruoka-aarteet 3/3, metsämarjoista haastateltavana marjanjalostusyrittäjä Mikko Roberts) ; Kahvi ilman pullaa / Hanna Jensen (s. 44-46, rekkakuski Reijo Mecklin muutti ruokavalionsa) ; Kaalisopasta nyhtökauraan / Katriina Ylönen (s. 47, graafinen esitys siitä, miten suositukset ja tutkimustulokset ovat vaikuttaneet suomalaisten ruokailutapoihin). |
Sarja | Pintaa syvemmälle |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat |