Phytic acid, inorganic phosphorus, antioxidants in bread and durum wheat and their associations with agronomic traits
Finna-arvio
Phytic acid, inorganic phosphorus, antioxidants in bread and durum wheat and their associations with agronomic traits
ojs.tsv.fi/index.ph.../49729/16507
(Kansalliskirjasto - Arto)
ojs.tsv.fi/index.ph.../49729/16509
(Kansalliskirjasto - Arto)
ojs.tsv.fi/index.ph.../49729/16510
(Kansalliskirjasto - Arto)
ojs.tsv.fi/index.ph.../49729/16516
(Kansalliskirjasto - Arto)
ojs.tsv.fi/index.ph.../49729/16521
(Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.49729
(Kansalliskirjasto - Arto)
Tallennettuna:
Kieli |
englanti |
---|---|
Sarja | Articles |
Luokitus | |
Aiheet/asiasanat | |
DOI | 10.23986/afsci.49729 |