Search Results
Browse for journals
- Showing 1 - 100 results of 341
- Go to Next Page
Search result 1
Search result 2
National Library - Arto
Search result 3
Ajankohtaista elintarvikekontaktimateriaalien alalta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 5-6, s. 24-27
National Library - Arto
Search result 4
National Library - Arto
Search result 5
National Library - Arto
Search result 6
Search result 7
Search result 8
National Library - Arto
Search result 10
National Library - Arto
Search result 11
Broilerin lihan alkutuotannon hygienia Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 3, s. 42-43
Search result 12
National Library - Arto
Search result 13
National Library - Arto
Search result 14
National Library - Arto
Search result 15
National Library - Arto
Search result 16
National Library - Arto
Search result 17
Elintarvikealan toimija ja pakkausmateriaalien omavalvonta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 2, s. 18-21
Search result 18
Search result 19
National Library - Arto
Search result 20
Elintarvikehygienia koskee myös luonnontuotteiden poimintaa Show detailed view
Article
et al. Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 3, s.59-61
National Library - Arto
Search result 21
Search result 22
Elintarvikelain 3. pykälän mukaiset EU-säädökset : mitä kirjain- ja numerosarjojen taakse kätkeytyy Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 26-31
National Library - Arto
Search result 23
National Library - Arto
Search result 24
Elintarvikelaki : yleiskatsaus uuteen lakiin Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 6-11
National Library - Arto
Search result 25
Search result 26
National Library - Arto
Search result 27
Elintarvikepakkausten GMP-projekti Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 3, s. 60-64
National Library - Arto
Search result 28
Elintarvikeparanteet - käyttö ja valvonta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 2, s. 18-23
National Library - Arto
Search result 29
Elintarvikeparanteet puntarissa Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 2, s. 52-57
Search result 31
Search result 32
Elintarviketeollisuuden näkemyksiä uudesta sivutuotelainsäädännöstä Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 14-16
udkx 614.31
udkx 351.773
Social medicine. Environmental medicine (ykl 59.24)
Food Industry (ykl 67.7)
National Library - Arto
Search result 33
National Library - Arto
Search result 34
National Library - Arto
Search result 35
Elintarviketeollisuus arvioi riskejä monin eri tavoin : esimerkkinä meijeriteollisuus Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 1, s.35-37
National Library - Arto
Search result 36
Search result 37
Elintarviketietoasetus ammattikeittiöiden näkökulmasta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 28 (2014) : 1, s. 4-6
Search result 38
Elintarviketietoasetus ja sen soveltaminen Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 28 (2014) : 4, s. 8-11
Search result 39
Elintarviketuotannon systemaattinen riskinhallinta ja analysointi HACCP:n pohjalta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 44-49
udkx 614.31
udkx 351.773
Social medicine. Environmental medicine (ykl 59.24)
Food Industry (ykl 67.7)
National Library - Arto
Search result 40
Elintarviketurvallisuus asiantuntijoiden silmin Show detailed view
Article
Published in Kehittyvä elintarvike 14(2003) : 5, s.20-22
National Library - Arto
Search result 41
Elintarviketurvallisuus ja oikeat tiedot : kuluttajien terveydellinen ja taloudellinen turva elintarvikelainsäädännön tavoitteena Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 2, s. 44-47
National Library - Arto
Search result 42
Elintarviketurvallisuus ja -valvonta Venäjällä Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 2, s. 58-62
National Library - Arto
Search result 43
Search result 44
National Library - Arto
Search result 45
Search result 46
National Library - Arto
Search result 47
Elintarvikevalvontaviranomaiset pakkausmateriaalien valvojina Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 2, s. 24-27
Search result 48
Search result 49
Elintarvikkeen viimeisen myyntiajankohdan määrittäminen Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 5-6, s. 28-31
National Library - Arto
Search result 50
Search result 51
Search result 52
Elintarvikkeiden akryyliamiditilanne Suomessa Show detailed view
Article
Published in Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 8
National Library - Arto
Search result 53
National Library - Arto
Search result 54
Search result 55
Elintarvikkeiden lisäaineet pähkinänkuoressa Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 2, s. 24-27
National Library - Arto
Search result 56
National Library - Arto
Search result 57
Elintarvikkeiden päiväysmerkinnät : voiko säilyvyysaikoihin luottaa? Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 1, s. 26-29
Search result 58
Elintarvikkeiden tuoteturvallisuuden suunnittelu ja hallinta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 1, s.22-25
National Library - Arto
Search result 60
Elintarvikkeiden täydentäminen vaatii riskinarviointia Show detailed view
Article
Published in Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 6-7
Search result 61
National Library - Arto
Search result 62
National Library - Arto
Search result 63
National Library - Arto
Search result 64
Search result 65
Search result 66
Search result 67
Search result 69
Available Online:
National Library - Arto
Search result 70
National Library - Arto
Search result 72
Search result 73
Gluteenianalytiikka tänään Show detailed view
Article
Published in Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 8, s. 24-25
Search result 74
GM kuumentaa soppaa Show detailed view
Article
Published in Jyväskylän ylioppilaslehti : Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan julkaisu 40 (2000) : 5, s.3
Search result 75
Search result 76
Search result 77
Gm-tuotteiden turvallisuus : maailmalla tapahtuu Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 30-33
National Library - Arto
Search result 78
Search result 79
Search result 80
Search result 81
Search result 82
Search result 83
HACCP - ei peikko vaan paukkuja riskinhallintaan Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 40-43
udkx 614.31
udkx 351.773
Food Industry (ykl 67.7)
Social medicine. Environmental medicine (ykl 59.24)
National Library - Arto
Search result 84
HACCP:n lyhyt historia ja perusperiaatteet Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 18-33
udkx 614.31
udkx 351.773
Food Industry (ykl 67.7)
Social medicine. Environmental medicine (ykl 59.24)
National Library - Arto
Search result 86
Heittääkö pois - vai syödä Show detailed view
Article
Published in Kunto plus : ravinto, lääketiede, liikunta, seksi 2011 : 3, s.28-29
National Library - Arto
Search result 87
Search result 88
Search result 89
Hygienian omavalvonta uudessa elintarvikelainsäädännössä Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 64-68
National Library - Arto
Search result 90
Search result 91
Search result 92
Search result 93
National Library - Arto
Search result 94
National Library - Arto
Search result 95
Search result 96
Ihmetuotteita ei ole : Elintarvikkeiden terveyslupaukset hämmentävät Show detailed view
Article
Published in Oma aika : oma talous & laki, työ, matkat, terveys, ihmissuhteet 2014 : 6, s. 54-57
Search result 97
National Library - Arto
Search result 98
Ilman laatujärjestelmää pullahtaa pois tukkukaupasta Show detailed view
Article
Published in Puutarha-sanomat 2017 : 1, s.26-27
Search result 99
Search result 100
National Library - Arto