Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 26 / 26
Hakutulos 1
Biochemical characterisation of some Tunisia virgin olive oils obtained from different cultivars growing in Sfax National Collection Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 17-21
Hakutulos 2
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Detection and determination of furfural in crude palm oil Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 136-138
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 6
Effect of hypocholesterolemic properties of brown rice varieties containing different gamma aminobutyric acid (GABA) levels on Sprague-Dawley male rats Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 197-203
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 7
Effect of mist, irrigation and plant density levels on rutin content of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench.) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 179-181
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 8
Effect of osmotic dehydration on the freeze drying kinetics of apricots Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 117-121
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 9
Effect of processing conditions and storage on retention of volatile components of durian leather Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 66-72
Hakutulos 10
Evaluating stored cassava quality in gari production Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 75-80
Hakutulos 11
Fast simultaneous determination of multiple water-soluble vitamins and vitamin like compounds in infant formula by UPLC-MS/MS Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 88-93
Hakutulos 12
Fatty acid composition of flame-broiled beef longissimus muscle Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 39-42
Hakutulos 13
Fruit maturation as a parameter for selection of sweet orange cultivars in Brazil Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 316-319
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 14
Growth and uptake of arsenic by rice irrigated with As-contaminated water Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 287-291
Hakutulos 15
High-selenium wheat : agronomic biofortification strategies to improve human nutrition Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 171-178
Hakutulos 16
Influence of basal leaf removal on the chemical composition of Sauvignon Blanc and Riesling wines Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 1, s. 28-33
Hakutulos 17
Influence of some heating and processing methods on fatty acid profile of milk and other dairy products Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 103-107
Hakutulos 18
Interactive effects of molybdenum and phosphorus fertilizers on grain yield and quality of Brassica napus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 266-269
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 19
Laboratory manufactore and comparison of ginger (Zingiber officinale Roscoe) beer quality Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 29-33
Hakutulos 20
Liquid acrylic and polyamide plastic covering affect quality and storability of pomegranate (cv. Malas-e-Saveh) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 405-407
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 21
Physicochemical and sensory characteristics of palm olein and peanut oil blends Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 175-181
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Hakutulos 24
Technological properties of a variety of soft and hard bread wheat infested by Rhyzopertha dominica (F.) and Tribolium confusum du Val Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 166-172
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 25