Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 87 / 87
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Hakutulos 3
Hakutulos 5
D-vitamiinilisä elintarvikkeisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 28-30
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 9
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta : riskialtista toimintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 32-35
Hakutulos 10
Elintarvikekuljetuksia koskevat uudet määräykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 2, s. 8-14
Hakutulos 11
Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 7-8, s. 19-22
Hakutulos 12
Hakutulos 14
Elintarvikevirasto tiedottaa : kuluttajalle oleelliset elintarvikkeiden pakkausmerkinnät pääosin kunnossa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 7, s. 22
Hakutulos 16
Elintarvikkeiden akryyliamiditilanne Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 17
Elintarvikkeiden kemiallinen ja mikrobiologinen saastuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 33 (2002) : 8, s. 42-45
Hakutulos 18
Elintarvikkeiden täydennys - tarpeen vai tarpeetonta? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 15-16
Hakutulos 19
Elintarvikkeiden täydentäminen vaatii riskinarviointia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 6-7
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 20
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 22
Fusarium-toksiinit elintarvikkeissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 25-27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 23
Hakutulos 24
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 24-27
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Kalatuotteiden pakkausmerkinnät ja myyntitiedot Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 34-39
Hakutulos 28
Kansalliset vierasainetutkimukset EU:n lainsäädäntötyön tukena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 18-21
Hakutulos 30
Kemialliset riskit ja riskien suhteuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 24-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Kuluttajan vastuu elintarviketurvallisuudestaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 41-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 34
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Lihan mikrobiologinen turvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 22-24
Hakutulos 37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 38
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 39
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 40
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Hakutulos 46
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 47
Hakutulos 48
Mittausmenetelmät pintapuhtauden valvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 80-83
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 51
Nauti vapaasti viljasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 66 (2002) : 5, s. 12-13
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 52
Okratoksiini elintarvikkeissa ja okratoksiinin saanti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 28-32
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 54
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 55
Pellolta pöytään : ympäristö, rehut ja lannoitteet, torjunta-aineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 4-7
Hakutulos 56
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 57
Hakutulos 59
Ruokamyrkytykset vuonna 1998 Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 60-66
Hakutulos 61
Sisällön määrän ilmoittaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 4, s. 28-35
Hakutulos 65
Hakutulos 66
Suurtaloudet ja elintarviketurvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 28-31
Hakutulos 67
Suurtalouksille asetetut toiminnalliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 37-39
Hakutulos 69
Hakutulos 70
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33
Hakutulos 72
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 73
Tuhoeläimet suurtaloudessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 54-57
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 74
Tuontielintarvikkeiden riskit : näkökohtia tuontielintarvikkeiden turvallisuudesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 34-40
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 75
Tuoreen kalan laatu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 22-29
Hakutulos 79
Turvallista ruokaa EU-lautasella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 10-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 81
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 83
Valkoinen kirja elintarviketurvallisuudesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 4-10
Hakutulos 85
Hakutulos 87