Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 342
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 2
Hakutulos 3
Hakutulos 4
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 5
Ammattikeittiö nykyaikaistuu vauhdilla : pysyykö henkilökunta mukana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 26-30
Hakutulos 9
Ammattikeittiöiden kylmälaitteet ja niiden huolto Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 4, s.20-24
Hakutulos 10
Ammattikeittiöiden markkinaseurantaan kaivataan myös leipomoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 7, s. 30-31
Hakutulos 11
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Ammattikeittiöiden tiedonhallintajärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 1, s.50-52
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 15
Hakutulos 16
Ammattikeittiön energiatehokkuus on tahto- ja taitolaji Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s.50-53
Hakutulos 17
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 19
Ammattikeittiöt ja teollisuus kumppaneina : yhteistyön tiivistämistä peräänkuulutetaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 2008 : 1, s.42-43
ykl 68.9
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 24
Hakutulos 25
Hakutulos 29
Hakutulos 31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 33
Hakutulos 35
Hakutulos 36
Elintarvikehuoneistoasetus ja sen soveltaminen suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 8-13
Hakutulos 37
Elintarvikelain uudistus ja ammattikeittiöt : mikä muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s.6-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Hakutulos 41
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Hakutulos 46
Hakutulos 47
EU-säädösten vaikutus omavalvontaan suurtalouden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 8-10
Hakutulos 48
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 52
Hakutulos 53
HACCP-omavalvontajärjestelmät ja suurtaloudet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 14-18
Hakutulos 54
HACCP suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 24-28
Hakutulos 57
Hakutulos 59
Hakutulos 60
Hinnalla kilpailu heikentää ruuan laatua : lähikeittiöneuvojat opastavat julkista puolta oikeaan ostamiseen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2007 : 2, s.14-15
Hakutulos 61
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 62
Hakutulos 63
Hakutulos 64
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 52-55
Hakutulos 65
Hakutulos 66
Hakutulos 67
Hakutulos 68
Hakutulos 69
Hyvä lattia suurkeittiöön Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 5, s. 20-21
Hakutulos 70
Hyvän keittiöhygienian perusta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 4-6
Hakutulos 71
Hakutulos 72
Hyvät siivouskäytännöt osana omavalvontaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 26-29
udkx 641
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
ykl 68.9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 73
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 75
Hakutulos 76
Hakutulos 77
Hakutulos 79
Hakutulos 80
Hakutulos 83
Hakutulos 85
Hakutulos 86
Hakutulos 89
Kasvisten turvallinen käsittely suurkeittiössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s.34-39
Hakutulos 91
Keittiö kokin mittojen mukaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Työ, terveys, turvallisuus : työsuojelualan aikakauslehti 35(2005) : 9, s. 28-29
Hakutulos 92
Hakutulos 93
Hakutulos 94
Hakutulos 96
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 97
Keittiöissä kokataan terveellistä ruokaa turvallisesti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Tampereen vilkku : Tampereen kaupungin sisäinen tiedotuslehti 37 (2001) : 1, s. 6-7
Hakutulos 99
Keittiön puolivalmiit apulaiset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Aromi-lehti : suurkeittiö & ravintola 2005 : 3, s.30-31
Kansalliskirjasto - Arto