Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 6 / 6
Hakutulos 2
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/arti...w/9489/13861
https://doi.org/10.23986/afsci.9489
https://doi.org/10.23986/afsci.9489 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/arti...w/9489/13861 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.9489
https://doi.org/10.23986/afsci.9489 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/arti...w/9489/13861 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 3
Chemical composition, antioxidant activity and anthocyanin profiles of purple mulberry (Morus rubra) fruits Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 2, s. 39-42
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 4
Comparative study on functional components, antioxidant activity and color parameters of selected colored leafy vegetables as affected by photoperiods Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 392-398
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 5
Effects of seed and seedling vigor on antioxidative isozyme activity and cold acclimation capability of winter oilseed rape Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 452-456
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 6
Fractionation and assessment of antioxidant activities of active components of Garcinia kola seed Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 27-30
Verkossa saatavilla: