Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 72 / 72
Hakutulos 1
Ajankohtaiset turvallisuuskysymykset - maito ja maitotuotteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 28-29
Hakutulos 2
Ajankohtaista kalojen dioksiini- ja PCB-pitoisuuksista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 30-37
Hakutulos 3
Hakutulos 4
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 5
DASH-ruokavalio alentaa verenpainetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 24-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Elintarviketeollisuuden uusi standardi BRC Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 84-85
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Elintarvikkeiden akryyliamiditilanne Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Elintarvikkeiden kemiallinen ja mikrobiologinen saastuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 33 (2002) : 8, s. 42-45
Hakutulos 13
Elintarvikkeiden ravitsemuksellisen täydentäminen : hyödyt - haitat - valvonta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 28-32
Hakutulos 14
Elintarvikkeiden turvallisuus paranee Euroopassa : ainakin paperilla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 4-8
Hakutulos 15
Elintarvikkeiden täydentäminen vaatii riskinarviointia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 6-7
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 17
Erityistilanteissa riskit korostuvat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 8-9
Hakutulos 18
EU:n elintarvikemääräykset uudistuvat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 4-7
Hakutulos 19
Hakutulos 21
Gm-tuotteiden turvallisuus : maailmalla tapahtuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 22
Hakutulos 25
Kasvisruokavalion riskit pieniksi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 18-19
Hakutulos 26
Kasvisten terveysriskit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 22-27
Hakutulos 28
Kemialliset riskit ja riskien suhteuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 24-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Kotimaisen lihan kemialliset riskit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 18-21
Hakutulos 30
Kotimaisten ja ulkomaisten elintarvikkeiden laatukysymykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 4/5, s. 8-15
Hakutulos 31
Kuluttajan vastuu elintarviketurvallisuudestaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 41-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 33
Lihan mikrobiologinen turvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 22-24
Hakutulos 34
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 37
Luomutuotteet osaksi suomalaista elintarviketaloutta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 32-36
Hakutulos 40
Hakutulos 41
Mikään ruoka ei lihota! : Painonvartijat 25 vuotta Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 34-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 43
Nuoret vegetaristit voivat ikäisiään huonommin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 19
Hakutulos 47
Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 4/5, s. 16-23
Hakutulos 48
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 49
Ruoan turvallisuuskamppanja 2001 korostaa kuluttajan omaa vastuuta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 15-17
Hakutulos 50
Hakutulos 55
Suurtaloudet ja elintarviketurvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 28-31
Hakutulos 57
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33
Hakutulos 59
Terveysvaikutteisten elintarvikkeiden olemus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 52-55
Hakutulos 60
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Tullilaboratorio - monessa mukana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 3, s. 14-20
Hakutulos 62
Tuontielintarvikkeiden riskit : näkökohtia tuontielintarvikkeiden turvallisuudesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 34-40
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 63
Tuoreen kalan laatu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 22-29
Hakutulos 65
Turvalliset elintarvikkeet VTT Biotekniikan tavoitteena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 3, s. 10-12
Hakutulos 66
Turvallista ruokaa EU-lautasella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 10-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 67
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 68
Valkoinen kirja elintarviketurvallisuudesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 4-10
Hakutulos 69
Valtakunnallinen elintarvikevalvontaohjelma vuosille 2001-2002 Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 3, s. 4-8
Hakutulos 71
Vähärasvainen ruokavalio ei häiritse lapsen kehitystä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 20
Hakutulos 72
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19