Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 53 / 53
Hakutulos 1
Ajankohtaiset turvallisuuskysymykset - maito ja maitotuotteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 28-29
Hakutulos 2
Ajankohtaista kalojen dioksiini- ja PCB-pitoisuuksista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 30-37
Hakutulos 3
Hakutulos 4
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 5
Catering-toiminnan haasteet ja riskit : käytännön näkökulmia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 54-56
Hakutulos 6
DASH-ruokavalio alentaa verenpainetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 24-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Elintarvikkeiden akryyliamiditilanne Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Elintarvikkeiden turvallisuus paranee Euroopassa : ainakin paperilla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 4-8
Hakutulos 14
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Hyvä kalan käsittelyhygienia : ennaltaehkäisevää riskienhallintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 16-21
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 19
Kasvisruokavalion riskit pieniksi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 18-19
Hakutulos 20
Kasvisten terveysriskit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 22-27
Hakutulos 23
Kemialliset riskit ja riskien suhteuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 24-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 28
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 30
Hakutulos 31
Mikään ruoka ei lihota! : Painonvartijat 25 vuotta Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 34-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Hakutulos 33
Nuoret vegetaristit voivat ikäisiään huonommin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 19
Hakutulos 35
Hakutulos 37
Pysähtyikö terveyden kehitys? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 39
Ravintokuidun enterolaktonin yhteys pienentyneeseen sydän- ja verisuonitautiriskiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 28
Hakutulos 42
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 43
Hakutulos 48
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33
Hakutulos 52
Vähärasvainen ruokavalio ei häiritse lapsen kehitystä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 20
Hakutulos 53
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19