Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 58 / 58
Hakutulos 1
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Hakutulos 5
DASH-ruokavalio alentaa verenpainetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 24-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Elintarvikehuoneisto ensisaapumispaikkana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 52-55
Hakutulos 7
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 8
Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 7-8, s. 19-22
Hakutulos 10
EU-tarkastukset Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 84-89
Hakutulos 11
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 24-27
Hakutulos 15
Hygieniaosaaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti : 15 (2001) : 5, s. 4-9
Hakutulos 17
Hyvä kalan käsittelyhygienia : ennaltaehkäisevää riskienhallintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 16-21
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Kansalliset vierasainetutkimukset EU:n lainsäädäntötyön tukena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 18-21
Hakutulos 21
Kasvisruokavalion riskit pieniksi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 18-19
Hakutulos 23
Kuluttajan vastuu elintarviketurvallisuudestaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 41-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 24
Käsihygienia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 1, s. 64-65
Henkilökohtainen terveydenhoito (ykl 59.3)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Mikään ruoka ei lihota! : Painonvartijat 25 vuotta Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 34-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 31
Mittausmenetelmät pintapuhtauden valvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 80-83
Hakutulos 32
Nuoret vegetaristit voivat ikäisiään huonommin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 19
Hakutulos 35
Puhtausseuranta on tärkeä osa omavalvontaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 37
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 38
Hakutulos 40
Ruokamyrkytykset ja niiden ehkäisy Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 24-29
Hakutulos 41
Ruokamyrkytykset suurtalouksissa ja pitopalveluissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 24-26
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Suurtaloudet ja elintarviketurvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 28-31
Hakutulos 48
Suurtalouksille asetetut toiminnalliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 37-39
Hakutulos 49
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33
Hakutulos 51
Tuoreen kalan laatu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 22-29
Hakutulos 53
Tärkeimpiä näkökohtia elintarvikehygieniassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 18- 22
Hakutulos 56
Hakutulos 57
Vähärasvainen ruokavalio ei häiritse lapsen kehitystä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 20
Hakutulos 58
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19