Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 62 / 62
Hakutulos 3
Hakutulos 6
Elintarviketuotannon systemaattinen riskinhallinta ja analysointi HACCP:n pohjalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 44-49
udkx 614.31
udkx 351.773
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Elintarvikkeiden riski saastua noroviruksella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, sivut 30-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 8
Elinympäristön altisteiden terveysvaikutukset Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 41(2010) : 3, s. 12-35
Hakutulos 9
Psykiatria (ykl 59.56)
Gynekologia (ykl 59.57)
Päihdepolitiikka. Päihdehuolto (ykl 37.6)
Perhepolitiikka (ykl 37.4)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Hakutulos 12
Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2007) : 3, s. 43
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Hakutulos 18
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 23
Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 6, s.44-48
Hakutulos 24
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Hakutulos 32
Norovirus elintarviketeollisuudessa : riskitekijöitä ja riskinhallintakeinoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 3, s. 67-70
Hakutulos 33
Norovirusriski elintarvikeprosessissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2013 : 4, s. 18-21
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Onko viruksista kehittymässä elintarviketurvallisuusriski Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 27 (2013) : 4, s. 6-11
Hakutulos 36
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 37
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Hakutulos 40
Hakutulos 43
Riskinarviointi suurtalouksien hygieniariskeistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 37 (2006) : 2, s. 26-28
Hakutulos 44
Riskinarviointi suurtalouksien hygieniariskeistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 37(2006) : 2, s.26-28
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Hakutulos 48
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 49
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Hakutulos 53
Hakutulos 54
Todetut epidemiat vain osataakka Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 41 (2010) : 4, s. 7
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 57
Hakutulos 58
Hakutulos 60
Väestössä todettujen salmonellatapausten kohdentaminen elintarvikelähteisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, s.36-40
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61