Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 56 / 56
Hakutulos 3
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Elintarviketeollisuudessa työskentelevät kaipaavat lisäkoulutusta omavalvonnasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2007) : 3, s. 48
Hakutulos 6
Elintarviketuotannon systemaattinen riskinhallinta ja analysointi HACCP:n pohjalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 44-49
udkx 614.31
udkx 351.773
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Elintarvikkeiden riski saastua noroviruksella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, sivut 30-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 8
Psykiatria (ykl 59.56)
Gynekologia (ykl 59.57)
Päihdepolitiikka. Päihdehuolto (ykl 37.6)
Perhepolitiikka (ykl 37.4)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2007) : 3, s. 43
Hakutulos 11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 6, s.44-48
Hakutulos 18
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Listeria monocytogenes kalastustuotteiden turvallisuusriskinä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 24 (2010) : 3, s. 30-32
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 23
Hakutulos 24
Mikrobiologisen riskianalyysin soveltaminen elintarvikeyritysten HACCP-järjestelmiin Näytä tarkat tiedot
E-artikkeli
et al. Julkaisussa Suomen eläinlääkärilehti : Suomen eläinlääkäriliiton jäsenlehti 107 (2001) : 6, 2. artikkeli
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Norovirus elintarviketeollisuudessa : riskitekijöitä ja riskinhallintakeinoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 3, s. 67-70
Hakutulos 28
Norovirus elintarviketeollisuudessa : riskitekijöitä ja riskinhallintakeinoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 3, s. 67-70
Hakutulos 30
Norovirusriski elintarvikeprosessissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2013 : 4, s. 18-21
Hakutulos 31
Hakutulos 32
Onko viruksista kehittymässä elintarviketurvallisuusriski Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 27 (2013) : 4, s. 6-11
Hakutulos 33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Hakutulos 36
Hakutulos 37
Raakamaidon mikrobiologinen turvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, s.16-19
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 39
Riskinarviointi suurtalouksien hygieniariskeistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 37(2006) : 2, s.26-28
Hakutulos 42
Hakutulos 43
Hakutulos 44
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 53
Hakutulos 54
Hakutulos 55
Väestössä todettujen salmonellatapausten kohdentaminen elintarvikelähteisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, s.36-40
Kansalliskirjasto - Arto