Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 58 / 58
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
Broilerin kulutuksen kasvu jatkuu tasaisena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Broiler-uutiset 2002 : 3, s. 3
Hakutulos 4
D-vitamiinilisä elintarvikkeisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 28-30
Hakutulos 5
DASH-ruokavalio alentaa verenpainetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 24-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Hakutulos 7
FAO:n asiantuntija Michael Griffin: Ilmainen koulumaito on upea saavutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 14-15
Hakutulos 8
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5709
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 9
Fluid milk consumption and demand response to advertising for non-alcoholic beverages Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 1, s. 13-24 + 2 appendixes
Hakutulos 10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 11
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Hakutulos 17
Inhemska konsumtionen fortsätter att växa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 83 (2002) : 6/7, s. 282
Hakutulos 18
Juuston kulutus kasvaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 20-21
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Kasvisten kulutus kasvaa jarruista huolimatta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 13B (liite), s. 12
Hakutulos 22
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 28
Leipominen vähenee, erikoismunat tunnetaan entistä paremmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 85 (2003) : 3, s. 22-23
Hakutulos 29
Lihan kulutus: Siipikarjanlihan suosio kasvaa yhä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 31
Hakutulos 30
Lihan kulutus vuonna 2000 : naudanlihaa syötiin kuin ennenkin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 30
Hakutulos 31
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 34
Maidon juominen saattaa ehkäistä rintasyöpää Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 29
Hakutulos 35
Maito edistää luuston terveyttä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 9-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Maitovalmisteiden kulutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 31
Hakutulos 37
Maitovalmisteiden kulutus: Kevytmaito yhä suosituin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 30
Hakutulos 38
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 39
Mikään ruoka ei lihota! : Painonvartijat 25 vuotta Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 34-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 40
Hakutulos 42
Hakutulos 44
Hakutulos 45
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 29-30
Hakutulos 46
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 28-29
Hakutulos 47
Rukiin terveysvaikutukset kiinnostavat tutkijoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 45
Hakutulos 48
Runsas maidonjuonti suojaa tupakoitsijoita paksusuolensyövältä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 28
Ruoansulatuselimet. Ruoansulatuselinten taudit (ykl 59.535)
Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34)
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Siipikarjanlihan kulutus edelleen vahvassa kasvussa : kalkkunalla prosenteissa hurja nousu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 82 (2000) : 1, s. 28
Hakutulos 52
Suomalainen leivänkulutus muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 101 (2003) : 6, s. 24-25
Hakutulos 54
Hakutulos 55
Suomessa ei arvosteta kotimarkkinoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 12 (2001) : 6, s. 6
Hakutulos 57
Vaikuttaako ateriatiheyden lisääminen terveyteen? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 58
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19