Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 75 / 75
Hakutulos 1
Alkutuotannon raaka-aineosion tietojärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 22-25
Hakutulos 2
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
D-vitamiinilisä elintarvikkeisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 28-30
Hakutulos 4
DASH-ruokavalio alentaa verenpainetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 24-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 5
Den nordiska livsmedelsbranschen söker sina former Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 82 (2001) : 4, s. 198-199
Hakutulos 6
ELATI-hankkeen tekninen taustaselvitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 18-21
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Elintarvikealalle ollaan laatimassa laatukilpailukyvyn kehittämisohjelmaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2001) : 1, s. 4-9
Hakutulos 10
Elintarvikehuoneistojen puhtaanapito Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 34-38
Hakutulos 11
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmä ja kunnallinen elintarvikevalvonta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 56-58
Hakutulos 12
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmän kehittämisselvitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 10-17
Hakutulos 13
Elintarviketeollisuus esittäytyi opinto-ohjaajille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 100 (2002) : 8, s. 18-19
Hakutulos 14
Elintarvikkeiden laatua koskevat tiedotuksen ja viestinnän tietojärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002 ) : 1, s. 60-62
Hakutulos 15
Hakutulos 16
Ensimmäinen urapäivä Viikissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 13 (2002) : 6, s. 38-39
Hakutulos 18
FAO:n asiantuntija Michael Griffin: Ilmainen koulumaito on upea saavutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 14-15
Hakutulos 19
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Hygieniaosaaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti : 15 (2001) : 5, s. 4-9
Hakutulos 24
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Hakutulos 31
Hakutulos 33
Kaupan näkemyksiä ELATI-hankkeesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 42-45
Hakutulos 36
Hakutulos 37
Kuluttajien tulevaisuuden tietotarpeet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 30-36
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Käsihygienia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 1, s. 64-65
Henkilökohtainen terveydenhoito (ykl 59.3)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 40
Käytännön näkemyksiä elintarvikehuoneistojen puhtaanapidosta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 39-43
Hakutulos 41
Laatu yrityksen valttikorttina Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Käytännön maamies : maatalousväen ammatti- ja kuvalehti 52 (2003) : 1, s. 78-79
Hakutulos 43
Laboratorioiden LIMS-järjestelmät ja yhteistyö laboratorioiden välillä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2001) : 1, s. 38-41
Hakutulos 44
Leipomotutkimuksessa mukana 230 haastattelua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 101 (2003) : 5, s. 6-8
Hakutulos 45
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 46
Maidon juominen saattaa ehkäistä rintasyöpää Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 29
Hakutulos 47
Maito edistää luuston terveyttä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 9-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 48
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 50
Mikään ruoka ei lihota! : Painonvartijat 25 vuotta Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 1, s. 34-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Mittausmenetelmät pintapuhtauden valvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 80-83
Hakutulos 53
Omavalvontajärjestelmistä teollisuuden tietojärjestelmiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 46-47
Hakutulos 56
Hakutulos 58
Riskinarvioinnin tietotarpeet elintarvikealalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 48-55
Hakutulos 59
Rukiin terveysvaikutukset kiinnostavat tutkijoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 45
Hakutulos 60
Runsas maidonjuonti suojaa tupakoitsijoita paksusuolensyövältä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 28
Ruoansulatuselimet. Ruoansulatuselinten taudit (ykl 59.535)
Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34)
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Hakutulos 62
Hakutulos 64
Sosiaali- ja terveysministeriön asetus elintarvikehuoneistossa työskentelevältä vaadittavasta elintarvikehygieenisestä osaamisesta ja osaamisen testaamisesta (hygieniaosaamisasetus... Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2002) : 5, s. 10-15
Hakutulos 68
Teema: Opiskelu & koulutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 13 (2002) 4, s. 6-35
Hakutulos 71
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 72
Tärkeimpiä näkökohtia elintarvikehygieniassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 18- 22
Hakutulos 73
Vaikuttaako ateriatiheyden lisääminen terveyteen? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 74
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19
Hakutulos 75
"Wisby, traditioner och high-tech på kulturfronten" Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 81 (2000) : 12, s. 518-520