Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 64 / 64
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Hakutulos 5
Elintarvikehuoneisto ensisaapumispaikkana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 52-55
Hakutulos 6
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 7
Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 7-8, s. 19-22
Hakutulos 8
EU-tarkastukset Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 84-89
Hakutulos 9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Hinta ja saatavuus ratkaisevat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 4-5
Hakutulos 12
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 24-27
Hakutulos 13
Hygieniaosaaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti : 15 (2001) : 5, s. 4-9
Hakutulos 15
Hyvä kalan käsittelyhygienia : ennaltaehkäisevää riskienhallintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 16-21
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Joulukulinarismin historiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 82-86
Hakutulos 17
Hakutulos 18
Kansalliset vierasainetutkimukset EU:n lainsäädäntötyön tukena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 18-21
Hakutulos 19
Kemialliset riskit ja riskien suhteuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 24-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Kouluruokailu haastaa kaikki vaikuttamaan : Jyväskylä näyttää mallia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 11-13
Hakutulos 23
Kuluttajan vastuu elintarviketurvallisuudestaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 41-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 24
Käsihygienia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 1, s. 64-65
Henkilökohtainen terveydenhoito (ykl 59.3)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Lasten maitovalintoihin vaikutetaan neuvonnalla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 17
Hakutulos 27
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 28
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Hakutulos 31
Lämmin lounas tai kylmä voileipä : Pohjoismaissa eri ruokatavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 17-18
Hakutulos 32
Maahanmuuttaja tahtoo omaa perusruokaa : herkut vaihtuvat helpoimmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 7-8
Hakutulos 33
Mieltymys rasvaiseen ruokaan lihottaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 15
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Mittausmenetelmät pintapuhtauden valvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 80-83
Hakutulos 36
Hakutulos 37
Puhtausseuranta on tärkeä osa omavalvontaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 38
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 39
Ruoan monet merkitykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 62-67
Hakutulos 40
Ruoan turvallisuuskamppanja 2001 korostaa kuluttajan omaa vastuuta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 15-17
Hakutulos 42
Ruokamyrkytykset ja niiden ehkäisy Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 24-29
Hakutulos 43
Ruokamyrkytykset suurtalouksissa ja pitopalveluissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 24-26
Hakutulos 45
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Suurtaloudet ja elintarviketurvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 28-31
Hakutulos 48
Suurtalouksille asetetut toiminnalliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 37-39
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33
Hakutulos 51
Terveellisyys ohjaa ruokavalintoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 28
Hakutulos 53
Tuoreen kalan laatu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 22-29
Hakutulos 55
Turun linna ja yli 700 joulua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 80-84
Hakutulos 56
Tärkeimpiä näkökohtia elintarvikehygieniassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 18- 22
Hakutulos 57
Uudet selittäjät ruoan valintaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 27
Hakutulos 59
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 60
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Vanhusten ruoka-annoksia koskeva tutkimusprojekti Rauman seudulla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 60-61
Hakutulos 63
Hakutulos 64
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19