Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 66 / 66
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Hakutulos 5
Broilerin kulutuksen kasvu jatkuu tasaisena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Broiler-uutiset 2002 : 3, s. 3
Hakutulos 6
Elintarvikehuoneisto ensisaapumispaikkana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 52-55
Hakutulos 7
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 8
Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 7-8, s. 19-22
Hakutulos 9
EU-tarkastukset Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 84-89
Hakutulos 10
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5709
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 11
Fluid milk consumption and demand response to advertising for non-alcoholic beverages Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 1, s. 13-24 + 2 appendixes
Hakutulos 12
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 24-27
Hakutulos 15
Hygieniaosaaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti : 15 (2001) : 5, s. 4-9
Hakutulos 17
Hyvä kalan käsittelyhygienia : ennaltaehkäisevää riskienhallintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 16-21
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 18
Inhemska konsumtionen fortsätter att växa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 83 (2002) : 6/7, s. 282
Hakutulos 19
Juuston kulutus kasvaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 20-21
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Kansalliset vierasainetutkimukset EU:n lainsäädäntötyön tukena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 18-21
Hakutulos 23
Kasvisten kulutus kasvaa jarruista huolimatta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 13B (liite), s. 12
Hakutulos 24
Hakutulos 26
Kuluttajan vastuu elintarviketurvallisuudestaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 41-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Käsihygienia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 1, s. 64-65
Henkilökohtainen terveydenhoito (ykl 59.3)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 30
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 31
Leipominen vähenee, erikoismunat tunnetaan entistä paremmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 85 (2003) : 3, s. 22-23
Hakutulos 32
Lihan kulutus: Siipikarjanlihan suosio kasvaa yhä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 31
Hakutulos 33
Lihan kulutus vuonna 2000 : naudanlihaa syötiin kuin ennenkin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 30
Hakutulos 34
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 37
Maitovalmisteiden kulutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 31
Hakutulos 38
Maitovalmisteiden kulutus: Kevytmaito yhä suosituin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 30
Hakutulos 39
Mittausmenetelmät pintapuhtauden valvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 80-83
Hakutulos 40
Hakutulos 41
Hakutulos 43
Hakutulos 44
Puhtausseuranta on tärkeä osa omavalvontaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 28-29
Hakutulos 46
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 29-30
Hakutulos 47
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 48
Ruokamyrkytykset ja niiden ehkäisy Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 24-29
Hakutulos 49
Ruokamyrkytykset suurtalouksissa ja pitopalveluissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 24-26
Hakutulos 51
Siipikarjanlihan kulutus edelleen vahvassa kasvussa : kalkkunalla prosenteissa hurja nousu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 82 (2000) : 1, s. 28
Hakutulos 52
Suomalainen leivänkulutus muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 101 (2003) : 6, s. 24-25
Hakutulos 54
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Suomessa ei arvosteta kotimarkkinoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 12 (2001) : 6, s. 6
Hakutulos 57
Suurtaloudet ja elintarviketurvallisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 28-31
Hakutulos 58
Suurtalouksille asetetut toiminnalliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 37-39
Hakutulos 60
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33
Hakutulos 61
Tuoreen kalan laatu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 22-29
Hakutulos 63
Tärkeimpiä näkökohtia elintarvikehygieniassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 18- 22
Hakutulos 66