Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 63 / 63
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Broilerin kulutuksen kasvu jatkuu tasaisena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Broiler-uutiset 2002 : 3, s. 3
Hakutulos 3
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5709
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 4
Fluid milk consumption and demand response to advertising for non-alcoholic beverages Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 1, s. 13-24 + 2 appendixes
Hakutulos 5
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Hinta ja saatavuus ratkaisevat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 4-5
Hakutulos 9
Inhemska konsumtionen fortsätter att växa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 83 (2002) : 6/7, s. 282
Hakutulos 10
Joulukulinarismin historiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 82-86
Hakutulos 11
Juuston kulutus kasvaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 20-21
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Kasvisten kulutus kasvaa jarruista huolimatta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 13B (liite), s. 12
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Kemialliset riskit ja riskien suhteuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 24-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Kouluruokailu haastaa kaikki vaikuttamaan : Jyväskylä näyttää mallia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 11-13
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 22
Lasten maitovalintoihin vaikutetaan neuvonnalla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 17
Hakutulos 23
Leipominen vähenee, erikoismunat tunnetaan entistä paremmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 85 (2003) : 3, s. 22-23
Hakutulos 24
Lihan kulutus: Siipikarjanlihan suosio kasvaa yhä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 31
Hakutulos 25
Lihan kulutus vuonna 2000 : naudanlihaa syötiin kuin ennenkin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 30
Hakutulos 26
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 27
Hakutulos 31
Lämmin lounas tai kylmä voileipä : Pohjoismaissa eri ruokatavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 17-18
Hakutulos 32
Maahanmuuttaja tahtoo omaa perusruokaa : herkut vaihtuvat helpoimmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 7-8
Hakutulos 33
Maitovalmisteiden kulutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 31
Hakutulos 34
Maitovalmisteiden kulutus: Kevytmaito yhä suosituin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 30
Hakutulos 35
Mieltymys rasvaiseen ruokaan lihottaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 15
Hakutulos 36
Hakutulos 37
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 29-30
Hakutulos 43
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 28-29
Hakutulos 44
Ruoan monet merkitykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 62-67
Hakutulos 45
Ruoan turvallisuuskamppanja 2001 korostaa kuluttajan omaa vastuuta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 15-17
Hakutulos 47
Siipikarjanlihan kulutus edelleen vahvassa kasvussa : kalkkunalla prosenteissa hurja nousu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 82 (2000) : 1, s. 28
Hakutulos 48
Hakutulos 49
Suomalainen leivänkulutus muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 101 (2003) : 6, s. 24-25
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Suomessa ei arvosteta kotimarkkinoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 12 (2001) : 6, s. 6
Hakutulos 54
Hakutulos 55
Terveellisyys ohjaa ruokavalintoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 28
Hakutulos 57
Turun linna ja yli 700 joulua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 80-84
Hakutulos 58
Uudet selittäjät ruoan valintaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 27
Hakutulos 60
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 62
Vanhusten ruoka-annoksia koskeva tutkimusprojekti Rauman seudulla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 60-61
Hakutulos 63
Välttämisruokavalio ei ehkäise allergiaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 18-19