Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 62 / 62
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Ajankohtaiset turvallisuuskysymykset - maito ja maitotuotteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 28-29
Hakutulos 3
Ajankohtaista kalojen dioksiini- ja PCB-pitoisuuksista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 30-37
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Broilerin kulutuksen kasvu jatkuu tasaisena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Broiler-uutiset 2002 : 3, s. 3
Hakutulos 6
Catering-toiminnan haasteet ja riskit : käytännön näkökulmia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 54-56
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Elintarvikkeiden akryyliamiditilanne Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Elintarvikkeiden turvallisuus paranee Euroopassa : ainakin paperilla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 4-8
Hakutulos 13
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5709
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 14
Fluid milk consumption and demand response to advertising for non-alcoholic beverages Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 1, s. 13-24 + 2 appendixes
Hakutulos 15
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Hyvä kalan käsittelyhygienia : ennaltaehkäisevää riskienhallintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 16-21
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 18
Inhemska konsumtionen fortsätter att växa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 83 (2002) : 6/7, s. 282
Hakutulos 19
Juuston kulutus kasvaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 20-21
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Kasvisruokavalion riskit pieniksi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 18-19
Hakutulos 22
Kasvisten kulutus kasvaa jarruista huolimatta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 13B (liite), s. 12
Hakutulos 23
Kasvisten terveysriskit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 22-27
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Kemialliset riskit ja riskien suhteuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 24-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 33
Leipominen vähenee, erikoismunat tunnetaan entistä paremmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 85 (2003) : 3, s. 22-23
Hakutulos 34
Lihan kulutus: Siipikarjanlihan suosio kasvaa yhä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 31
Hakutulos 35
Lihan kulutus vuonna 2000 : naudanlihaa syötiin kuin ennenkin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 30
Hakutulos 36
Lihavuus on suurempi riski kuin lisäaineet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 4-5
Hakutulos 39
Maitovalmisteiden kulutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 31
Hakutulos 40
Maitovalmisteiden kulutus: Kevytmaito yhä suosituin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 30
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Hakutulos 43
Hakutulos 44
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Pysähtyikö terveyden kehitys? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 48
Ravintokuidun enterolaktonin yhteys pienentyneeseen sydän- ja verisuonitautiriskiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 28
Hakutulos 49
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 29-30
Hakutulos 50
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 28-29
Hakutulos 53
Riskit kansainvälistyvässä elintarvikekaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 4-7
Hakutulos 54
Siipikarjanlihan kulutus edelleen vahvassa kasvussa : kalkkunalla prosenteissa hurja nousu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 82 (2000) : 1, s. 28
Hakutulos 55
Suomalainen leivänkulutus muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 101 (2003) : 6, s. 24-25
Hakutulos 57
Hakutulos 58
Suomessa ei arvosteta kotimarkkinoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 12 (2001) : 6, s. 6
Hakutulos 60
Tautiaiheiset mikrobit kalavalmisteissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 30-33