Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 57 / 57
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Broilerin kulutuksen kasvu jatkuu tasaisena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Broiler-uutiset 2002 : 3, s. 3
Hakutulos 3
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5709
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 4
Fluid milk consumption and demand response to advertising for non-alcoholic beverages Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 1, s. 13-24 + 2 appendixes
Hakutulos 5
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Inhemska konsumtionen fortsätter att växa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 83 (2002) : 6/7, s. 282
Hakutulos 8
Hakutulos 9
Juuston kulutus kasvaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 20-21
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Kasvisten kulutus kasvaa jarruista huolimatta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 13B (liite), s. 12
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Kotimaisuus ratkaisee usein kasviskaupassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 51-52, s. 8-9
Hakutulos 16
Kuluttajan vastuu elintarviketurvallisuudestaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 41-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 18
Kuluttajien suhtautuminen terveysvaikutteisiin elintarvikkeisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 4, s. 37-40
Hakutulos 19
Kuluttajien tulevaisuuden tietotarpeet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 30-36
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 23
Leipominen vähenee, erikoismunat tunnetaan entistä paremmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 85 (2003) : 3, s. 22-23
Hakutulos 24
Lihan kulutus: Siipikarjanlihan suosio kasvaa yhä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 31
Hakutulos 25
Lihan kulutus vuonna 2000 : naudanlihaa syötiin kuin ennenkin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 30
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Luomutuotteet osaksi suomalaista elintarviketaloutta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 32-36
Hakutulos 30
Maitovalmisteiden kulutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 31
Hakutulos 31
Maitovalmisteiden kulutus: Kevytmaito yhä suosituin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 30
Hakutulos 32
Hakutulos 34
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Hakutulos 40
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 29-30
Hakutulos 41
Ravintotase kertoo elintarvikkeiden kulutuksesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 1, s. 28-29
Hakutulos 42
Riskinarvioinnin tietotarpeet elintarvikealalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 48-55
Hakutulos 43
Ruoan turvallisuuskamppanja 2001 korostaa kuluttajan omaa vastuuta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 15-17
Hakutulos 44
Ruoka, mielihyvä, terveys : mitä, saksalaiset, sveitsiläiset, ranskalaiset, italialaiset, englantilaiset ja amerikkalaiset ajattelevat? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 24 (2002) : 2, s. 12-13
Hakutulos 46
Siipikarjanlihan kulutus edelleen vahvassa kasvussa : kalkkunalla prosenteissa hurja nousu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen siipikarja 82 (2000) : 1, s. 28
Hakutulos 49
Suomalainen leivänkulutus muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 101 (2003) : 6, s. 24-25
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Suomessa ei arvosteta kotimarkkinoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 12 (2001) : 6, s. 6
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Hakutulos 57
Kansalliskirjasto - Arto