Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 11 / 11
Hakutulos 1
Ajankohtaista lainsäädännön kehityksestä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 25 (2011) : 4, s. 4-6
Talousoikeus (ykl 33.4)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Elintarvikehuoneistojen vaatimukset ovat riskien hallintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 4, s. 4-7
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
Elintarvikelainsäädäntö uudistuu : omavalvonta korostuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 5, s. 4-7
Hakutulos 4
Elintarvikelaki uudistuu : toimijoille lisää vastuuta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s. 4-5
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 5
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Perinnöllisyystiede (ykl 56.4)
Yleinen terveydenhoito (ykl 59.2)
Systeemityö. Tiedonhallinta (ykl 61.2)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Maatilamatkailu : säädökset ja tulkinta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 44-48
Hakutulos 8
Omavalvontapalvelut : etua omavalvontaan? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 4-5
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Tuotantolaitokset ja uusi elintarvikelainsäädäntö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 2, s. 4-7
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 11
Uusi elintarvikelaki ja suurkeittiöt Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 4-8