Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 10 / 10
Hakutulos 1
Bioactivity of medicinal plant extracts against Listeria monocytogenes isolated from food Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 66-69
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 2
The contents of Pb, Cu, Zn and Cd in meat in Nairobi, Kenya Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 119-121
Hakutulos 3
Effect of some bioagents on growth and toxin production of Aspergillus flavus Link Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 219-223
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 4
Fate of aflatoxin in cereals and cereal products during processing Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 57-60
Hakutulos 5
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/52313
https://doi.org/10.23986/afsci.52313
https://doi.org/10.23986/afsci.52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.52313
https://doi.org/10.23986/afsci.52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 6
Microorganisms associated with human jewellery Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 14-16
Hakutulos 7
Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated carbon and its effects on several chemical constituents Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 12-16
Hakutulos 8
Hakutulos 9
Simple microbial growth model applicable to dynamic temperature conditions: evaluation of a nondimensional model Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 192-196
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 10
Survival of Escherichia coli O157:H7 in minced meat and hamburger patties Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 1, s. 24-27