Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 455
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Hakutulos 2
Hakutulos 5
Amandis luo viihtyisyyttä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2008 : 7, s.10-11
Hakutulos 8
Ammattikeittiöiden markkinaseurantaan kaivataan myös leipomoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 7, s. 30-31
Hakutulos 9
Ammattikeittiöiden tiedonhallintajärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 1, s.50-52
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 10
Hakutulos 12
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 13
Ammattikeittiön sujuva jätehuolto Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 5, s.22-27
Hakutulos 14
Ammattikeittiöt ja teollisuus kumppaneina : yhteistyön tiivistämistä peräänkuulutetaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 2008 : 1, s.42-43
ykl 68.9
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 15
Ammattikeittiöt : osa ratkaisua vai ongelmaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 5, s.42-45
Hakutulos 16
Ammattikeittiöt Suomessa 2025 Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 5, s. 4-11
Hakutulos 17
Ammattikylmälaitteiden Ecodesign-vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 5, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 18
Hakutulos 19
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Hakutulos 24
Hakutulos 26
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Hakutulos 31
Hakutulos 32
Hakutulos 33
Hakutulos 35
Hakutulos 37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 38
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerien perehdytyksellä vauhditetaan lähellä tuotetun ruoan tarjontaa julkisissa keittiöissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.47
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Elintarviketeollisuus Oivaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 4, s.4-7
Hakutulos 48
Hakutulos 49
Elintarviketietoasetus ammattikeittiöiden arjessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 5, s.4-6
Hakutulos 50
Elintarviketietoasetus ammattikeittiöiden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 28 (2014) : 1, s. 4-6
Hakutulos 51
Elintarvikeyrittäjällä riittää haasteita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 3, s.28-33
Hakutulos 52
Hakutulos 53
Hakutulos 54
Elintarvikkeiden hankintaopas neuvoo hankinnoissa koko ruokaketjua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 5, s.52-55
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 56
Hakutulos 57
Hakutulos 58
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 59
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 62
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 63
Hakutulos 64
Hakutulos 65
Hakutulos 66
Hakutulos 67
Erään annoksen tarina Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 1, s.66-69
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 68
Hakutulos 69
Hakutulos 70
Hakutulos 73
Gero Hottinger: Sesongit maistuvat parhaimmalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2009 : 7, s.6
Hakutulos 74
Hakutulos 77
Hakutulos 80
Hakutulos 81
Heinon Tukun toimitusjohtaja Petri Heino Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Aromi-lehti : suurkeittiö & ravintola 2006 : 4, s.23
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 82
Helppoa ja maukasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Aromi-lehti : suurkeittiö & ravintola 2016 : 1, s.42-49
Hakutulos 84
Hakutulos 85
Hakutulos 86
Hakutulos 88
Hinta ei ole esteenä luomun käytölle ammattikeittiöissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 1, s.28-30
Hakutulos 90
Hakutulos 91
Hakutulos 92
Huumorintajuinen sopankeittäjä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kontra : Rikosseuraamusviraston, kriminaalihuoltolaitoksen ja vankeinhoitolaitoksen henkilöstölehti 2015 : 2, s.8-10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 93
Hygieeniset työskentelytavat : laadukas ruoka! Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 5, s.14-15
Hakutulos 94
Hakutulos 95
Hakutulos 96
Hakutulos 97
Hakutulos 98
Hävikkimestari-sovellus minimoi ruokahävikin ravintoloissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 1, s.50-53
Hakutulos 100
Ilo tehdä ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja luomusta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 5, s.40-44